fbpx


“Kaido, kuidas sinust koolitaja üldse sai?”

Olen sageli oma koolitustel öelnud, et tegelikult mulle ei meeldi ennast “koolitajaks” nimetada. Kellele mul õieti midagi õpetada on? Juhtidele, kellel on minust palju pikem kogemus? Meeskondadele, kellega ma veedan kõigest ühe päeva? Inimestele, kelle tegelikke motivatsiooni kadumise põhjuseid ma ei tea? 

Ülekohtune oleks öelda, et ma käin neid inimesi õpetmas, koolitamas. Ei, ma käin nendega jagamas oma maailmavaadet, lähenemist elule, tööle ning mõnikord ka armastusele laiemas ning kitsamas tähenduses. Olen enda jaoks otsustanud, et seni kuni mind kutsutakse rääkima, senikaua seda tööd ka teen. Kui ühel päeval enam ei kutsuta, siis vahetan ametit.

MEELDIS JA OLI KASULIK?
JAGA SÕPRADEGA, ET KASULIK INFO LEVIKS.

Kohtume koolitusel "MOTIVEERIVA TAGASISIDE MEISTRIKLASS"

12. detsembril toimub juhtidele avatud koolitus "Motiveeriva tagasiside meistriklass",
kus juht omandab tööriistakasti meeskonnas tagasiside-kultuuri kujundamiseks
ja seeläbi meeskonna pühendumuse ning tulemuslikkuse kasvatamiseks.

Uuri lisa ja registreeri soodushinnaga 399 eur (tavahind 449 eur).

NB! Koolitusele kehtib 100% Raha Tagasi Garantii - kui rahule ei jää, saad raha tagasi!

OLED ISEÕPPIJA? TELLI VIDEOKOOLITUS: