fbpx

“Kaido, kuidas sinust koolitaja üldse sai?”

Olen sageli oma koolitustel öelnud, et tegelikult mulle ei meeldi ennast “koolitajaks” nimetada. Kellele mul õieti midagi õpetada on? Juhtidele, kellel on minust palju pikem kogemus? Meeskondadele, kellega ma veedan kõigest ühe päeva? Inimestele, kelle tegelikke motivatsiooni kadumise põhjuseid ma ei tea? 

Ülekohtune oleks öelda, et ma käin neid inimesi õpetmas, koolitamas. Ei, ma käin nendega jagamas oma maailmavaadet, lähenemist elule, tööle ning mõnikord ka armastusele laiemas ning kitsamas tähenduses. Olen enda jaoks otsustanud, et seni kuni mind kutsutakse rääkima, senikaua seda tööd ka teen. Kui ühel päeval enam ei kutsuta, siis vahetan ametit.

ARTIKKEL MEELDIS JA OLI KASULIK?
JAGA SEDA KA SÕPRADEGA, ET KASULIK INFO LEVIKS.

KAS TEADSID, ET TUNNUSTAVAD JUHID ON 31% EDUKAMAD?

Kas teadsid, et tunnustavate juhtidega meeskonnad (allikas)
edestavad mitte-tunnustavate juhtidega meeskondi oma tulemustes kuni 31%?

13. detsembril toimub inspireeriv ja praktiline koolitus "Tunnustav juhtimine", mis aitab
sul juhina meeskonna sisemise potentsiaali kasutusele võtta ja nende tulemusi parandada.

Selleks omandad koolitusel konkreetse 7-sammulise tunnustava juhtimise metoodika,
mille positiivne mõju meeskonnale ja tulemustele on garanteeritud.

SOODUSHIND 299 EUR (tavahind 349 eur) I Registreeri kohe

OLED ISEÕPPIJA? ALUSTA E-KURSUSEGA