fbpx“Kaido, kuidas sinust koolitaja üldse sai?”

Olen sageli oma koolitustel öelnud, et tegelikult mulle ei meeldi ennast “koolitajaks” nimetada. Kellele mul õieti midagi õpetada on? Juhtidele, kellel on minust palju pikem kogemus? Meeskondadele, kellega ma veedan kõigest ühe päeva? Inimestele, kelle tegelikke motivatsiooni kadumise põhjuseid ma ei tea? 

Ülekohtune oleks öelda, et ma käin neid inimesi õpetmas, koolitamas. Ei, ma käin nendega jagamas oma maailmavaadet, lähenemist elule, tööle ning mõnikord ka armastusele laiemas ning kitsamas tähenduses. Olen enda jaoks otsustanud, et seni kuni mind kutsutakse rääkima, senikaua seda tööd ka teen. Kui ühel päeval enam ei kutsuta, siis vahetan ametit.

MEELDIS JA OLI KASULIK?
JAGA SÕPRADEGA, ET KASULIK INFO LEVIKS.

Kuidas luua meeskonda arengut ja tagasisidet soodustav kultuur?

Tunned mõnikord, et tagasisidet on töötajatele anda keeruline?
Oled märganud, kuidas töötajad üksteise tagasisidele kaitsesse lähevad?
Tajud, kuidas töötajatega on olulistel teemadel mõnikord keeruline rääkida?

Kõik need tunnused viitavad "tagasiside-kultuuri" puudumisele meeskonnas. Kuidas seda luua?
Kõik vajalikud teadmised ja juhtimisinstrumendid selleks leiad 
28.mail toimuval avalikul koolitusel "Tagasiside-kultuuri loomine meeskonnas".

Uuri lisa ja registreeri!

NB! Koolitusele kehtib 100% Raha Tagasi Garantii - kui rahule ei jää, saad raha tagasi!